restaurant

På toppen av åsen etter hull 18 ligger klubbhuset, i 2. etg finner du nyoppussede Restaurant ELIN. Med panoramautsikt over hull 1 og 18 kan du nyte roen, solen og vakre omgivelser med godt drikke i glasset og en av våre lekre retter på tallerkenen. Enten inne i restauranten eller ute på terrassen.


Kjøkkenet holder åpent hver dag fra. kl. 1200 til 2000, velkommen.

Våre kreative kokker tar utgangspunkt i tidløse klassiske retter, vi bruker det beste avlokale råvarer og tilfører sin egen moderne vri på flere av rettene. Ønsker du en saftig burger etter runden eller fem retters selskapsmeny skreddersydd til ditt arrangement, er våre kokker og servitører klare for å levere topp kvalitet.

Book bord her
Sjefskokk

Martin

Martin kan, med sine snart 20 år i bransjen, vise til en lang og innholdsrik cv. Mesteparten av tiden har han jobbet på restauranter i Oslo, som Operaen, Sjømagasinet, Lofoten fiskerestaurant og Restaurant Eik, men også vært innom Stavanger, London og Sør Amerika. De siste ti årene har han sammen med kollegaer drevet Hankøsund Restaurant og Restaurant Fabel i Fredrikstad.

I 2022 ble han med på oppstarten av Restaurant ELIN på Onsøy Resort, her serverer han klassiske retter, gjerne med en moderne vri.

Modern cousine

BALANSERT

Vi har hentet inspirasjon fra country/golfklubber verden rundt. I tillegg til å være matentusiast er Martin også en ivrig golfer, og kombinasjonen mat og golf er viktig. Hva er vel bedre enn å avslutte en runde på banen med en klassisk clubsandwich, en saftig burger eller bare litt småsnacks med noe godt i glasset på terrassen med fantastisk utsikt over banen? Rettene er klassiske, gjerne med en moderne vri, her får du alt fra salater, og smørbrød til hovedretter. Mye smak er viktig!