hold festen

hos oss

Restauranten har kapasitet til over 200 spisende gjester, og kan også deles i mindre avdelinger. I tillegg har vi VIP rom i 3. etg. med plass til 30 gjester. Våre proffe kokker og servitører med lang og bred erfaring står klare til å gjøre det som skal til for å gjøre ditt arrangement til et minneverdig et.

Ta gjerne en titt på våre eksempelmenyer, om du ønsker enkel lunch, fem retters selskapsmeny, en av våre populære sharing menyer, grillbuffèt eller møtemat tilpasser vi menyen etter deres ønsker.

hvem kan ha selskap her?

Bedrifter, privatpersoner, julebord, jubileer, kick off, konserter osv.

ta kontakt for planlegging

Vi på Onsøy Resort står klare for å imøtekomme dine ønsker og behov på en kreativ og smidig måte, ta gjerne kontakt om du planlegger firmafest, kick off, bryllup, konfirmasjon, julebord etc. Våre medarbeidere har lang og bred erfaring innen planlegging og gjennomføring av de fleste typer større og mindre arrangement. I tillegg tilbyr vi muligheter for overnatting, transport, golfkurs, dj/partyband og mye mer. Vi er her for å sørge for at ditt arrangement blir en suksess fra a-å!

Ta kontakt på booking@onsoyresort.no

hvorfor holde ditt selskap her?

hva får du?

få gode minner
hos oss på onsøy kan hele
familien kose seg

Vil du ha et arrangement hos oss?

Vi ordner mat i en hyggelig atmosfære

Våre kreative kokker på ELIN tar utgangspunkt i tidløse klassiske retter, vi bruker det beste av lokale råvarer og tilfører sin egen moderne vri på flere av rettene. Ønsker duen saftig burger etter runden eller fem retters selskapsmeny skreddersydd til ditt arrangement, er våre kokker og servitører klare for å levere topp kvalitet.

Les mer
Vil du få de første nyhetene

bli med på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev, få gode tilbud og siste nytt rett i innboksen.

Takk! Du er nå med på vår epost liste!
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen eller kontakt oss.